Barbie Kampa Gidiyor Oyun Seti Mtl-hdf73

 : 194735022397
 : Stokta Var
 :
 : Ücretsiz Kargo

BARBIE KAMP ZAMANI - It Takes Two Kamp Heyecanı

Barbie "Malibu" Roberts'a, şimdiye kadarki en heyecan dolu macerasında eşlik edin! Barbie ve yavru köpeğinin muhteşem bir kamp deneyimi için ihtiyaç duydukları her şeye sahip olan bu set, hikaye anlatımını destekler.

Barbie "Malibu" Roberts; patiska kumaştan gömleği, rengarenk şortu, sırt çantası ve havalı kamp aksesuarlarıyla doğada maceralara adım atmaya hazır.

Dürbün, harita, besleyici atıştırmalık, su şişesi, akıllı telefon ve fener gibi kamp gereçlerini taşımak için sırt çantasını açın.

Barbie'nin uyku tulumunu çantasının arkasına geçirin. Şimdi yola çıkma zamanı!

Barbie, dinlenmek istediklerinde hayvan dostlarını çantasında taşıyabilir. Sevimli hayvanlar çantadan dışarıyı izleyip manzaranın keyfine varabilir.

Keşif maceralarıyla dolu bir günün ardından çocuklar, bebeği rahat uyku tulumunda, yıldızların altında uykuya yatırabilir.

Hikaye anlatımını destekleyen çok sayıda aksesuar ile sunulan bu oyun seti, gün boyu her türlü kamp eğlencesine ilham verir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.