Dede Barbie Büyük Boy Kova Seti 01281

1 adet fiyatıdır. Renk ve model seçeneğinizi sepette not kısmında belirtebilirsiniz.

 : 8693830012811
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

1 adet fiyatıdır. Renk ve model seçeneğinizi sepette not kısmında belirtebilirsiniz.

Çocukların en sevdikleri karakterlerden Barbie onları plajda da yalnız bırakmıyor!

Barbie Kova Seti Büyük çocukların yaz tatillerinde açık havada, plajda, parkta, bahçede eğlenceli oyunlar oynaması için gerekli her şey bu sette mevcut!

Minik eller için ideal boyuttadır. Çocuklar arkadaşları ile birlikte yaratıcılıklarını kullanarak ister kumdan şekiller yapabilir, ister kum olmadan kendi hayal gücündeki oyunları oynayarak eğlenceli dakikalar geçirebilirler.

Kova setinin kova kapağı süzgeçlidir, böylece çocuklar yazın plajda kumları süzerek kovaya doldurabilecekler.

Çocukların; arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamasını sağlayarak sosyalleşmelerini, el-göz koordinasyonlarını, odaklanma, yaratıcılık ve hayal güçlerinin gelişmesine yardımcı olmaktadır.

Set içerisinde; 1 adet kale kova, tırmık, kürek gibi aksesuarlar bulunmaktadır. Ürün ve aksesuar renkleri farklılık gösterebilmektedir.

Ürün ölçüsü: 20 x 20 x 43 cm

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.