Gabby's Hayal Evi Karton Yavru Kedi Craft-a-riffic Spm-6069300

 : 778988452745
 : Stokta Var
 :
 : Ücretsiz Kargo

Deluxe Oda, Groovy Music Room, DJ kedi naneli (İngilizcesi DJ Catnip) müzik odası ile DreamWorks animasyon serisi Gabby's Dollhouse (Netflix'te) maceraları otantik bir şekilde yeniden canlandırılabilir.

Set içerisinde oda iskeleti ve DJ kedi nanesi figürü, 2 adet mobilya (yeşil piyano ve davul) ve her birinde 1 aksesuar olan 2 sürpriz kutusu bulunur.

Özel vurgu: DJ kedi nanesi tuşlara bastığında, gökkuşağı renkli yavru kediler piyanonun etrafında hareket eder.

Tüm Deluxe odalar gibi bu oyun odası da Gabby's Purrfect Dollhouse oyuncak bebek evi (ayrı satılır) ile uyumludur ve kolayca oyuncak evinin yan tarafına konulabilir.

Sürpriz kutularından birinde bir QR kodu bulunur.

Ücretsiz Gabby's Dollhouse uygulamasında ödül almak için bunu tarayın (iOS ve Android için mevcuttur).

İçerik | 1 oda, 1 DJ kedi nanesi (İngilizcesi DJ Catnip) figürü, 2 adet mobilya, 2 bebek evi sürpriz kutusu, 2 aksesuar parçası, 1 kılavuz (Türkçe olmayabilir).

Yaş Grubu | +3

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.