Glamour Extra 30 Gr Kumaş Yapıştırıcı

 : 8680157940422
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Glamour Extra kumaş yapıştırıcısı ürünümüzü; Aplike, mefruşat, punch nakışı, pantolon ve etek tamiri işlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün 30 gr 'lık tüplerdedir.

Belirtilen fiyat 1 adet 30gr ürün fiyatıdır. 

Tekstil'de kullananım; Yapıştırıcının tüpü hafif eğik tutulduğunda akmaya başlar. Yünlü, ince ve hassas kumaşlarda çok az ölçüde kullanılmalıdır. Kalın kumaşlarda miktar biraz daha arttırılmalıdır. Astar ve üzeri kaplı kumaşlar için kullanıma uygun değildir. Kullanmadan önce kumaşlarınızın kullanılmayan bir parçasında denemeniz önerilmektedir. İyi bir sonuç elde etmek için kullanılacak kumaşların temiz ve kuru olması ve gözeneklerden çıkmayacak şekilde ince bir tabaka şeklinde uygulanması önemlidir. Uygulama yapıldıktan sonraki zamanlarda kumaşlarınız 40 dereceye kadar yıkanabilir ve kuru temizleme yapılabilir. 

Normal yapıştırma; Uygulama esnasında yapıştırıcıyı kumaşa ince bir tabaka şeklinde sürünüz, 4-5 dakika aralığında bekleyiniz. Glamour extra kumaş yapıştırıcısı kurumaya yakın iken parçaları birleştirin ve hafifçe bastırın.

Isı ile yapıştırma; Kumaş yapıştırıcısını ince bir tabaka şeklinde sürünüz. Kuruması için en az 20 dakika bekleyiniz. Bu süre dolduğunda ütüyü yünlüler ayarında tutup parçaları birleştirerek kısa aralıklarla ve hafif baskı uygulayarak ütüleyiniz.

Tamir ve düzeltme gerektiren durumlarda yapıştırılmış parçaları birbirinden ayırmak için hafif ısıtılmış ütü ile ütülendiğinde parçalar kolayca ayrılır. Düzeltme gerektiren durumlarda ütü ile gevşetilen parçalarda gerekli düzeltme yapıldıktan sonra tekrar bir yapıştırıcı uygulamaya gerek olmadan parçaların düzeltilip ütülenmesi yeterlidir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.