Lego Marvel Örümcek Adam Kum Adam'a Karşı: Son Savaş Lss76280

 : 5702017590301
 : Stokta Var
 :
 : Ücretsiz Kargo

Genç süper kahramanlar için popüler öğeler içeren LEGO® Marvel Spider Adam Kum Adam'a Karşı: Son Savaş Seti (76280), tüm Marvel filmi sevenlerin kesinlikle inşa edilebilecek bir aksiyon oyuncağıdır. Marvel Studios'un Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin savaş sahnesini canlandıran bu set, 10 yaş ve üzeri çocuklara harika bir hediyedir.

Çok kapsamlı, inşa edilmiş LEGO Marvel Spider Adam setinde 3 kötü karakter bulunur: Kum Adam, Electro ve Lizard (Lizard minifigürünün ilk LEGO Marvel setidir). Minifigürlerin yerleştirilebileceği çok sayıda yerle oyun ve sergileme olasılıkları sınırsızdır. Çocuklar, bir araya getirilmiş Kum Adam'ı eğip bükebilir ve devasa elleriyle yukarıda tutulan esnek ağ 'halatından' sallanan Örümcek Adam'ı yakalayabilir. Çocuklar, inşa edilen Marvel oyuncağını, ayrı ayrı sunulan Örümcek Adam Son Savaş (76261) ile birleştirerek genişletebilir. Ekstra dijital eğlence için model severler eğlenebilir ve LEGO Builder uygulamasını kullanarak modelleri 3 boyutlu yakınlaştırabilir, döndürebilir ve ilerlemelerini takip edebilir.

Örümcek Adam'ın 3'te adamsız düşmanla karşılaşmasına katılın! Kum Adam döne dönerken devasa elleriyle Spidey'i yakalamaya başlar. Elektro, yüksek voltajlı yıldırımlar saçarak ortaya çıkar. Kertenkele bir geçitten ortaya çıkar ve hemen harekete geçer. Marvel Studios'un Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminde bu muhteşem karşılaşmada Spidey'e yol gösterebilir misiniz?

10 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için Marvel Studios'un Spider Adam: Eve Dönüş Yok filmine dayalı bu inşa edilebilir savaş oyuncağında Kum Adam'a Electro ve Lizard katılıyor. Klasik karakterler, savaş aksiyon ve orijinal aksesuarlarla dolu bu çok yönlü sahnenin ortasında, büyük bir Kum Adam yapım modeli mevcut.

Genç Marvel hayranları, eklemli Kum Adam'ı döndürebilir ve devasa eller kullanarak esnek ağ 'halatı' ile yukarıdan sallanan Spider Adam'ı yakalayabilir. Sette farklı yerleştirilebilen ve poz verilebilen minifigürler, sınırsız yaratıcı oyun ve bulunma olasılığına ilham verir.

347 parçalı yapım seti Bu inşa edilebilir Spider Adam oyuncağının boyu 12 cm'dir.

Parça sayısı: 347

Kutu ölçüsü: 26,2 x 19,1 x 4,6 cm

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.