Lego City Explorer Diving Boat Lsc60377

 : 5702017416373
 : Tükendi

Lego City Kaşif Dalış Kapsülü oyun setinde, sınırsız yaratıcı macera sizi bekliyor. Şişme oyuncak bot, çalışan vinç gibi pek çok gerçekçi özelliğe sahiptir.

Sette ayrıca bir mini denizaltı, mercan kayalığı ortamı ve hazine sandığı bulunur.

3 kaşif mini figürü ve manta vatozu, çekiç başlı köpek balığı, yengeç, 2 balık ve 2 kaplumbağa figürüyle birlikte hikayelere ilham veren çok sayıda aksesuar içerir.

Çocuklar için sınırsız oyun setleri: Lego City oyun setleri, saatlerce yaratıcı oyunlar için harika araçlar, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterler içerir ve Lego City serisinden başka setlerle birleştirilebilir.

Ultra modern Kaşif Dalış Kapsülü ile açık denizlere çıkın. Otonom mini denizaltıyı suya indirmek için vinci kullanın, dalış takımlarınızı giyin ve okyanus tabanına inin.

Çekiç başlı köpek balığı ve manta vatozuyla yüzün ve güzel bir mercan kayalığın, batık hazine sandığını ve sevimli deniz kaplumbağasını inceleyin. Heyecan verici okyanus maceraları sizi bekliyor!

Parça Sayısı: 182

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.