Lego City Uzay Gemisi ve Asteroit Keşfi Lsc60429

 : 5702017567501
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Oyuncak bir uzay gemisi, bir laboratuarı ve vinçli bir kazı sertifikası açıklaması içeren 2 asteroit alanı sahnesi içeren bu 4 Lego City Uzay Gemisi ve Asteroit Keşfi oyun seti ile, bu dünyanın dışındaki maceralarda küçük astronotunuza katılın.

Yaratıcı oyun ve hikaye anlatımı için 2 kişilik minifigürünü, uzaylı figürünü ve kristaller açısından zengin meteoriti içerir.

Bu yapımı kolay uzay oyuncağı, hayali oyunlar yedi çocuklar için eğlenceli bir hediyedir.

Lego City uzay oyuncakları, sınırsız yaratıcı oyunlar için araçlar, ayrıntılı yapılar ve hayalle gerçeği karıştıran ilham karakter vericileriyle her duruma uygun harika duygulardır.

Çocuklar, daha da fazla efsanevi uzay aksiyonu için bu sette, Lego City uzay serisinden diğer setlere (ayrıca satılır) seçenekler sunulur.

Parça Sayısı: 126

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.