Lego Friends Köpek Kuaförü Arabası Lgf42635

 : 5702017588841
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

LEGO® Friends Köpek Bakım Arabası (42635) araç oyun seti, hayvan bakım oyuncaklarını seven 4 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediye fikridir. Kızlar ve erkek çocuklar 2 mini bebek, 2 köpek figürü, parçalarla yapılan bir araba, havuz ve birçok evcil hayvan bakım aksesuarıyla saatlerce yaratıcı oyunların keyfini çıkarabilirler.

Küçük hayvan severler, Paisley ve Nova'nın 2 yavru Pickle ve Juno'yu yıkamasına ve tımar etmesine yardım ederek çok eğlenebilir. Köpekleri banyo için havuza sokmayı sevecekler. Yavruları en iyi duruma getirmek için şampuanı ve fırçaları kullanın - Turşu burnunda kabarcıklar oluşmasını seviyor! Köpekler temizlendikten sonra aksesuarları tekrar arabaya yükleyin ve bir sonraki müşteriye gitmeye hazır olun.

LEGO çocuk oyuncak setleri, çocuklara hızlı ve eğlenceli bir yapım deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Çocukların sahneyi yaratacağı sağlam bir taban olan yararlı bir Başlangıç ??Yapım Parçasıyla birlikte gelirler. LEGO Builder uygulamasının size ve çocuğunuza, modelleri 3D olarak yakınlaştırmanıza ve döndürmenize, setleri kaydetmenize ve ilerlemeyi takip etmenize olanak tanıyan sezgisel bir yapım macerasında rehberlik etmesine izin verin.

İnşa etmeyi öğrenen çocuklar, Paisley ve Nova'nın yavru Pickle ve Juno'yu yıkamasına ve tımar etmesine yardım ederken bu çocuk rol yapma oyuncağıyla çok eğlenebilir.

Bu oyuncak seti, saatler süren yaratıcı hayvan bakımı oyunlarına ilham vermek için LEGO® Friends karakterleri Paisley ve Nova'nın yanı sıra Pickle ve Juno köpek karakterleriyle birlikte gelir.

Çocuklara yönelik bu yapım oyuncağı, tekerlekli parçalarla yapılan bir araba, bir havuz ve fırçalar, şampuan ve yangın musluğu gibi evcil hayvan bakım aksesuarlarıyla birlikte gelir.

Bu set, arkadaşlar Leo, Aliya, Jamila ve Olly, ayrıca kamp danışmanı Jonathan'ı içerir. Leo ve Olly'nin yeni zorluklarla karşılaştıklarında tepkilerini göstermeleri için alternatif yüzleri vardır.

Kamp ateşi, yiyecek toplama rehberi ve sepet, su şişeleri, granola barlar, can yelekleri, uyku tulumları, telsizler, teleskop ve radyo gibi pek çok yaz kampı aksesuarı içerir.

Boyutlar: LEGO® oyuncak setinin yüksekliği 4 cm, 9 cm uzunluğunda , genişliği 5 cm'dir.

Yaş Grubu: 4 Yaş ve üzeri

Parça Sayısı:1128

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.