Talens Pigment Fineliner 0.70mm Keçeli Kalem Siyah Rt90480970

 : 8712079532734
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Talens Pigment Fineliner teknik çizim kalemi, 0,70 mm uç kalınlığı ile güçlü ve belirgin çizimler yapmanız için idealdir. Mimari projeler, teknik çizimler ve illüstrasyonlarda profesyonel sonuçlar elde etmenizi sağlar.

Pigment bazlı mürekkebi, ışığa ve suya dayanıklıdır. Bu sayede çizimlerinizin rengi uzun süre canlı ve net kalır. Hızlı kuruma özelliği, mürekkebin kağıt üzerinde dağılmasını önler ve çizimlerinizi bozulmadan saklamanıza olanak tanır.

Kalemin 0,70 mm uç yapısı, çizimlerinizi daha belirgin ve dikkat çekici hale getirir. Ergonomik gövde tasarımı ile uzun süreli kullanımda el yorgunluğunu azaltır ve konforlu bir deneyim sunar.

Teknik çizim ve sanatsal çalışmalar için ideal olan bu fineliner kalem, yüksek pigment yoğunluğu ile çizgilerinizi daha güçlü ve net hale getirir.

Belirgin ve dikkat çekici çizimler yapmak için Talens Pigment Fineliner 0,70 mm teknik çizim kalemini tercih edin ve projelerinizi en iyi şekilde yansıtın.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.