Talens Pigment Fineliner Keçeli Kalem Siyah 6"lı Set Rt90480962

 : 8712079538767
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Talens Pigment Fineliner Teknik Çizim Kalemi 6lı Set, farklı uç kalınlıkları ile detaylı ve profesyonel çizim yapmanız için tasarlanmıştır. Set içerisinde 0,20 mm, 0,25 mm, 0,30 mm, 0,45 mm ve 0,50 mm uç kalınlıklarında kalemler bulunur. Bu çeşitlilik, her türlü çizim ve tasarım projesinde ihtiyacınız olan esnekliği sağlar.

Pigment bazlı mürekkebi, ışığa ve suya dayanıklı olup çizimlerinizi uzun süre bozulmadan korumanıza olanak tanır. Hızlı kuruma özelliği ile mürekkep dağılma yapmaz ve temiz çizgiler elde etmenize yardımcı olur.

İnce uçlu kalemler, teknik çizim, mimari projeler, illüstrasyon ve grafik tasarım gibi çalışmalarda hassas ve detaylı çizimler yapmanıza olanak tanır. Ergonomik tasarımı ile uzun süreli kullanımlarda bile el yorgunluğunu en aza indirir ve konforlu bir kullanım sunar.

Talens Pigment Fineliner 6lı Set, farklı kalınlıklardaki uçları ile hem ince detaylarda hem de daha kalın çizgilerde mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Her çiziminizde net ve belirgin çizgiler için bu seti tercih edebilirsiniz.

Yaratıcılığınızı en iyi şekilde ifade etmek ve projelerinizi profesyonel bir şekilde tamamlamak için Talens Pigment Fineliner Teknik Çizim Kalemi 6lı Set, ihtiyacınız olan tüm kalemleri bir arada sunar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.