Talens Pigment Fineliner 0.30mm Keçeli Kalem Siyah Rt90480930

 : 8712079532673
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Talens Pigment Fineliner teknik çizim kalemi, 0,30 mm uç kalınlığı ile hem detaylı hem de net çizimler yapmanız için tasarlanmıştır. Mimari çizimlerden grafik tasarımlara kadar her türlü çalışmanızda profesyonel sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.

Pigment bazlı mürekkebi, ışığa ve suya dayanıklı olup uzun ömürlü bir kullanım sunar. Mürekkebin hızlı kuruma özelliği, çizimlerinizi bozulmadan saklamanıza olanak tanır ve dağılma yapmaz.

Kalemin ince ucu, küçük ve karmaşık detayları bile kolayca çizmenizi sağlar. Ergonomik gövde tasarımı, el yorgunluğunu azaltarak uzun süre konforlu bir kullanım deneyimi sunar.

Teknik çizimlerde ve sanat çalışmalarında kullanılmak üzere geliştirilmiş bu fineliner kalem, yüksek pigment yoğunluğu ile çizgilerinizi daha canlı ve net hale getirir.

Projelerinizde keskin ve düzgün çizgiler elde etmek için Talens Pigment Fineliner 0,30 mm teknik çizim kalemini tercih edin.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.